Telefon: +36 20 314 4444 (8:00 - 20:00 között)
E-mail:

Impresszum

Cégadatok

A honlap fenntartója:

Elérhetőség:

Szerverüzemeltetés és fejlesztés: Kiss Beatrix EV

Munkatársaink és állandó szerkesztők:

Ocela Tibor – szerkesztő

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a 4 Évszak Mátra Kft.  kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A weboldalt tervezte és készítette:

Az oldal működésével kapcsolatos észrevételeit a sales@morgensdesign.hu címre küldheti.

Jogi nyilatkozat és szerzői jogok

Ön a (www.volgyhotel.hu) honlapra (a továbbiakban: Honlap) való belépéssel elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója a rendszernek:

A Honlapon található tartalom a 4 Évszak Mátra Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) kizárólagos szellemi tulajdona.

A Szolgáltató fenntart minden, a Honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával, terjesztésével kapcsolatos jogot. A Honlap tartalmát nemzetközi és magyar törvények védik.

A www.volgyhotel.hu weboldal tulajdonosának (4 Évszak Mátra Kft.) és készítőjének (MORGENS Design Kft. - www.morgens.hu) előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, forráskód, védjegy, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) másolása, felhasználása, feldolgozása és bármilyen módon történő értékesítése.
A Honlap oldalai teljes terjedelmükben, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, tilos azokból bármely részt kivágni, és azt nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni.

Tilos továbbá a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül a Honlap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A Honlap jogosulatlan felhasználása büntetőjogi és polgári jogi következményeket von maga után.
A Honlapról értesüléseket csak a Honlapra való hivatkozással lehet átvenni úgy, hogy az átvevő nem módosíthatja az eredeti információt és köteles a Honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden későbbi hivatkozásnál is feltüntetni.

Domain-jeink neve, valamint a 4 ÉVSZAK Völgyhotel*** név és logó szerzői jogi védelem alatt áll, felhasználása – hivatkozás kivételével – kizárólag a Szolgáltató előzetes, kifejezett írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

A Szolgáltató pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. 4 Évszak Mátra Kft. és MORGENS Design Kft. követelheti a jogsértés azonnali abbahagyását és kárának teljes körű megtérítését.