Telefon: +36 20 314 4444 (8:00 - 20:00 között)
E-mail:

Házirend kutyával érkezőknek

 1. A 4 ÉVSZAK Völgyhotel*** Mátrafüred vendégeinek zavartalan pihenése érdekében a kutyával érkező vendégek számára kötelező az alább részletezett HÁZIREND betartása.
 2. A kutyával érkező vendég a 4 ÉVSZAK Völgyhotel*** Mátrafüred irányába bármilyen módon leadott foglalásával magára nézve elfogadottnak tekinti a HÁZIREND tartalmát.
 3. A 4 ÉVSZAK Völgyhotel*** Mátrafüred megbízott képviselőjének jogában áll figyelmeztetni a HÁZIREND betartására a kutyával érkező vendéget a 4 ÉVSZAK Völgyhotel*** Mátrafüred-ben történő tartózkodása alatt amennyiben a vendég magatartása eltérő a HÁZIRENDTŐL.
 4. Amennyiben a kutyával érkező vendég többszöri figyelmeztetés ellenére sem tartja be a HÁZIREND szabályait, a 4 ÉVSZAK Völgyhotel*** Mátrafüred megbízott képviselősének jogában áll azonnali távozásra felszólítania őt.
 5. A kutyával érkező vendég a 4 ÉVSZAK Völgyhotel*** Mátrafüred irányába bármilyen módon leadott foglalásával magára nézve elfogadottnak tekinti, hogy a 4 ÉVSZAK Völgyhotelbe vele együtt érkező és a foglalási intervallumban a 4 ÉVSZA Völgyhotel*** Mátrafüred-ben tartózkodó kutya által okozott mindennemű kár megtérítésére köteles a károsult irányába. A megtérítendő mindennemű kárba beleértendőek a vendéggel érkező kutya által a Hotelnek okozott anyagi károk, valamint vendéggel érkező kutya által más, a hotelben tartózkodó vendégeknek, a hotel személyzetnek és más vendéggel érkezett kutyáknak okozott károk következtében felmerülő vagyoni és nem vagyoni kárigények is.
 6. A kutyával érkező vendég a 4 ÉVSZAK Völgyhotel*** Mátrafüred irányába bármilyen módon leadott foglalásával magára nézve elfogadottnak tekinti, hogy a 4 ÉVSZAK Völgyhotelbe vele együtt érkező és a foglalási intervallumban a 4 ÉVSZAK Völgyhotel*** Mátrafüred-ben tartózkodó kutyát ért sérülésekért, esetleges megbetegedéséért, elkóborlásáért a 4 ÉVSZAK Völgyhotel*** Mátrafüred semmilyen módon nem vonható felelősségre.
 7. A 4 ÉVSZAK Völgyhotel*** Mátrafüred a következő méretű és létszámú kutyákkal látogatható:
  • Kicsi: 35 cm‐nél kisebb marmagasság és / vagy 12 kg‐nál kisebb kutyák – szobánként maximum 2 kutya,
  • Közepes: 40‐55 cm marmagasság és / vagy 12‐34 kg – szobánként 1 kutya,
  • Nagy: 55 cm marmagasság és / vagy 35 kg‐nál nagyobb kutyák – szobánként 1 kutya.
 8. A kutyával érkező vendég köteles gondoskodni arról, hogy a Hotelben vele tartózkodó kutya ne zavarja a Hotel többi vendégének a pihenését. Ezen belül különösen ügyelnie kell a következőkre:
  • A Hotel területén a vendég által lefoglalt szoba és a kutyák számára kijelölt területeken kívül a vendéggel érkező kutya csak pórázon tartva tartózkodhat.
  • A Hotel medencéjét, jacuzzit, szaunát, kondicionáló termet, közösségi zuhanyzókat, közösségi mosdókat a kutya nem használhatja, oda nem léphet be.
  • A Hotel közösségi konyhájába és közösségi étkezőjébe, valamint kizárólag a Hotel személyzetének fenntartott területekre a kutya nem léphet be.
  • Amennyiben a kutya sáros lábbal/szőrzettel érkezik a hotelbe, a belépést megelőzően kutyával érkező vendég feladata megtisztítani a szennyeződésektől a Hotelben elhelyezett, kizárólag kutyák fürdetésére szolgáló helyiségben.
  • A kutyával érkező vendégnek kötelessége feltakarítani a hotel teljes területén a kutya által maga után hagyott vizeletet, székletet.
 9. A vendéggel érkező kutyának érvényes veszettségi oltással kell rendelkeznie, és ezt kérés esetén a kutyával érkező vendégnek igazolnia kell.
 10. A Hotel csak egészséges, szobatiszta kutyával, nem tüzelő szukával látogatható.
 11. A kutyával érkező vendég kötelessége a kutya ivóvizéről és ételéről saját forrásból gondoskodni és ezekkel a kutyát annak igénye szerint ellátni.